Jedrenje oko Skiatosa

Jedrenje oko Skiatosa, Jedrilica

Sporade – Skiatos, Skopelos i Alonisos. Prelepa ostrva ako ih posmatrate sa kopna, a jos lepša ako bacite koji pogled sa mora.

Ako želite da u potpunosti doživite Skiatos i shvatite šta je to o čemu svi toliko pričaju jedini način je da izađete iz gužve i doživite tu prelepu nekomercijalnu stranu ostrva.

Jedan od načina je da odete na dnevni izlet ( turističkim brodićem, jedrilicom, katamaranom, itd.)

Ukoliko je jedrilica ono šta vas zanima posetite direktan sajt.

Jedrenje oko Skiatosa, Skopelosa i Alonisosa

Jedrenje dnevno

Postoje različiti programi:

  • Krstarenje 7 dana
  • Po zahtevu ( specijalne prilike)
  • Dnevna plovidba
  • Nocna plovidba u toku punog Meseca
  • Vikend plovidbe

Dnevni izlet oko Sporada počinje u 10:00 kada se svi ukrcavaju na jedrilicu. Nakon toga sledi kratak informativni razgovor o merama sigurnosti tokom plovidbe. Pauze sa kupanje na najlepšim plažama u božanstvenom prirodnom okruženju. Organizovani ručak na brodu koji je uračunat u cenu odabranog paketa zajedno sa pićem i voćem. Povratak u luku u 17:00.

20160603_210519

Jedrenje oko SKiatosa, Skopelosa ili Alonisosa je neophodno bukirati unapred obzirom da je broj mesta na jedrilici ograničen. Isto se odnosi i na druge programe. Rezervaciju možete obaviti direktno preko njihovog sajta ili direktno u luci pre 10:00 i nakon 17:00.

Zasigurno najlepše fotografije i uspomene ćete poneti upravo sa ove jedrilice.

Cena zaista nije visoka u odnosu na ono što dobijate – KOMFOR, UŽIVANJE, SVEŽE PRIPREMLJEN RUČAK, PIĆE, VOĆE i MOGUĆNOST DA SAMI DOGOVARATE VREME KOJE ŽELITE DA PROVEDETE NA ODREĐENIM PLAŽAMA. Razlika u ceni između ekskurzije sa 80 ljudi i intimnije atmosfere na jedrilici je svega 2-3 pića koje popijete u nekom klubu za jedno veče.

20160629_180350

Razmislite da li se isplati? Da li ćete radije popiti 3 piva u nekom od klubova na Skiatosu ili provesti dan na Jedrilici. SVe je stvar prioriteta. Ukoliko ste došli da uživate ovo je prava stvar za vas.

Srećan put! Pišite nam.

Komentari