Agistros – Plaža za lenčarenje

Plaža Agistros Skiatos Grčka

Agistros je prelepa plaža na severnoj strani ostrva. Ono što generalno karakteriše severnu stranu ostrva je više prirode i manje gužve. Ukoliko želite da se opustite daleko od graje i uživate u prirodi, plaže Mandraki, Elias i Agistros će u potpunosti ispuniti vaše želje.

Ukoliko ste konstantno pod stresom i želite da se napokon opustite, ovo je idealna plaža za vas.

Kako se stiže do plaže Agistros

Put je identičan kao za plažu Mandraki. Kao što smo već napomenuli plaže na severnu nisu povezane sa linijama gradskog prevoza. Ukoliko nemate sopstveni prevoz, poslužiće vas gradski do stanice br. 23. Od stajališta vas čeka oko 30 minuta šetnje kroz šumu.

Kada ste sišli na stanicu, sa leve strane, pored marketa se nalazi put koji vas vodi ka šumskom putu ka plažama Mandraki, Elias i Agistros. Videćete vilu Mary Angela sa vaše desne strane , nakon par metara ugledaćete put sa leve strane. Ukoliko budete pratili stazu videćete ogradu i kućicu okruženu smokvama. Prođite tuda i naćićete na
na tablu koja vas upućuje na plaže Mandraki, Elias i Agistros.

Ukoliko pešačite obavezno pratite znake kako se ne biste izgubili.

Ukoliko ste kolima, vama savetujemo drugi put. Sa glavnog puta odvojte se na skretanju za plažu Agia Eleni i naićićete na tablu koja vas usmerava ka plažama Krifi Amos, Mandraki, Elias i Agistros. Ovaj put ne preporučujemo pešacima jer nema hladovine i dosta je duži od puta kroz šumu.

Najjednostavniji način je da dođete izletničkim brodićem.

Zanimljivosti i sadržaji na plaži

Ne znamo da li moramo da vas podsetimo na činjenicu DA STE NA ZASLUŽENOM ODMORU. Zato želimo da budete srećni kad vam budemo saopštili da nema interneta, glasne muzike i gužve na ovoj plaži. Agistros, kao i ostale plaže na ovoj strani su namenjene za rehabilitaciju od brzog tempa života.

Nekada umeju da budu malo veći talasi, pa procenite u odnosu na jačinu naleta vetrova da li ćete se uputiti na ka plažama na ovoj strani ostrva.

Na plaži postoji bar u kom se možete osvežiti. Naravno, ležaljke i suncobrani su vam na raspolaganju.

Ukoliko imate neka dodatna pitanja, pišite nam i potrudićemo se da vam u najkraćem roku odgovorimo. Takođe, ne zaboravite da podelite utiske sa svima nama!

Vidimo se na Agistrosu!

Komentari