Kolios – Sakrijte se od vetra

Plaže na Skiatosu Kolios

Kolios je mala, ušuškana plaža na južnoj strani ostrva, udaljena oko 8km od grada Skiatosa. Ukoliko duva vetar, Kolios je idealno sklonište! Zaliv je u obliku grčkog slova omega, tako da je plaža idealno sakrivena pri naletima vetrova.

Kako se stiže do plaže

Obzirom da je Kolios plaža koja se nalazi na južnoj strani ostrva, gradski prevoz je idealno rešenje ukoliko niste rentirali vozilo. Kolios se nalazi između plaža Vromolimnos i Agia Paraskevi. Stajalište za ovu plažu je br.14, mada možete sići i na stanici broj 13 ili 15, pošto su relativno blizu. Do plaže je lepo uređen put.

Zanimljivosti i sadržaji na Koliosu

Plaža je peščana, lepo uređena sa velikim brojem ležaljki i suncobrana koji vam stoje na raspolaganju. Na samoj plaži se nalazi taverna u kojoj možete popiti piće ili ručati.

U blizini plaže se nalaze smeštajni objekti, restorani i marketi. Na samoj obali nalaze se taverne uređene u grčkom stilu. Zbog toga smatra se idealnom plažom za porodice sa decom.

  • Plaže na Skiatosu Kolios

Ukoliko želite da se aktivirate, na plaži postoje i sportski sadržaji.

Lepa, mirna i ušuškana, al iz nekih nama nepoznatih razloga nije ušla u izbor za 10 najomiljenijih plaža na Skiatosu. Uglavnom je omiljenija ljudima sa decom, vaš zbog te “ušuškane“ atmosfere koja vlada na plaži.

Mi je biramo kad su udari vetra jaki.

Tako da… ukoliko se i vi krijete od vetra. Vidimo se na Koliosu!

Ne zaboravite da ostavite komentare i da podelite svoja iskustva sa svima.

Želimo vam srećan put i lep provod!

Komentari