Bananistas – Sinonim za dobru zabavu

Plaža Banana Skiatos - Bananistas

Plaža Banana se smatra jednom od najatraktivnijih plaža na ostrvu Skiatos. Jedan od razloga zbog kojih je toliko popularna kod omladine su čuvene žurke koje traju skoro do ponoći.

Ukoliko se pitate kuda se gomila mladih ljudi sa poslednje autobuske stanice uputila – odgovor je ka plaži Banana! Banana vam nudi idealan spoj: prelepu peščanu plažu, sportove na vodi, fenomenalnu žurku i fascinantan zalazak Sunca.

Kako se dolazi do Banane?

Kao što smo već spomenuli, silazite na poslednjoj autobuskoj stanici. Videćete malu prodavnicu pored koje se nalazi put koji vodi ka Ampelakiji i Banani. Biće vam potrebno oko 15ak minuta laganog hoda do konačnog odredišta.
Kada čujete muziku, znaćete da ste na pravom mestu.

Plaža Banana – Raj za fotografe

  • zalazak Sunca na plaži Banana Skiatos

Pre svega bitno je napomenuti da Bananu ne karakterišu samo žurke! Obzirom da se nalazi na zapadnoj strani ostrva, možete uživati u možda najlepšem zalasku sunca na ostrvu! Dakle, ponesite fotoaparate da zabeležite momenat!

Ukoliko niste za žurku, možete se smestiti na drugom delu plaže koji je dosta mirniji. Ili čak na nudističkoj plaži – Maloj Banani, koja se nalazi u zasebnom delu plaže. Dakle, plaža u svakom smislu zaista nudi sve za svakoga!

Na plaži postoje ležaljke i suncobrani, međutim niko vas ne sprečava da koristite svoje.

Takođe, postoje ugostiteljki objekti na plaži u kojima možete popiti ili pojesti nešto sa raznovrsnog menija.

Bananistas – Sinonim za dobru žurku

Dobra atmosfera se oseca već na samom prilazu plaži. Mnogo mladih, fenomenalna muzika, pozitivna atmosfera i sjajno osoblje doprinose sjajnom imidžu plaže. U baru, pored fenomenalnih osvežavajućih koktela, možete i prezalogajiti nešto ukusno.

Ukoliko ostajete do kraja žurke, a niste došli kolima, potrudite se da osigurate svoje mesto u autobusu za povratak ka centru Skiatosa. Gužva na stanici ume da bude ogromna. Bolje je da malo poranite sa povratkom, nego da ostanete bez prevoza.

Podelite vaše utiske i komentare sa svima! Ukoliko je plaža banana vaš izbor, vidimo se na žurci!

Komentari