Vromolimnos – Plesni podijum u plićaku

Plaža Vromolimnos Aerobik Skiatos Grčka

Vromolimnos je plaža na južnoj strani ostrva Skiatos koja već godinama unazad uspeva da natera većinu posetilaca plaže da zaigraju svi zajedno u plićaku. Razigrana atmosfera je razlog zbog kog je Vromolimnos drugačija od ostalih plaža na Skiatosu. Zato, ukoliko dodjete na Vromolimnos, nemojte biti posmatrač sa kamerom u ruci koji snima one koji se zabavljaju, već đuskajte zajedno sa njima.

Kako se stiže do Vromolimnosa

Vromolimnos se nalazi blizu turističkog kompleksa i same plaže Kolios, na 6km udaljenosti od grada Skiatosa. Do plaže se stiže gradskim prevozom za manje od 15 minuta. Stanica na kojoj treba da siđete je broj 13, mada vozači autobusa uglavnom naglase ime plaže pre nego što pristanu na stajalište.

Nakon što ste sišli na stanici broj 13 čeka vas manje od 10 minuta pešačenja do plaže sa manjim uzbrdicama.

Zanimljivosti i sadržaji na plaži

Plaža je dobila ime po malom jezeru koje je bilo na tom mestu u prošlosti, što u prevodu znači “Prljavo jezero“.Naravno, ovo ime nema nikakve veze sa plažom. Naprotiv, čeka vas kristalno čisto more, pesak i fantastično uređeni objekti. Na plaži postoje ležaljke, suncobrani, tuš, kabine za presvlačenje i WC.

  • Plaža Vromolimnos Skiatos Grčka Akvabik

Poznatija je kao plaža koja u većem broju okuplja omladinu zbog žive atmosfere na plaži.

Idealna je za sportove na vodi i odbojku na pesku, stoga se ljubitelji sportskih aktivnosti više puta tokom svog boravka na Skiatosu vraćaju na Vromolimnos. Još jedna interesantna stvar koju smo vam već pomenuli je akvabik uz pratnju trenera Žan Mišela.

Na plaži se nalazi bar-restoran Porto Paradiso, koji pored autentičnih grčkih i drugih specijaliteta, nudi fantastične koktele i kafe.

Savetujemo da dođete na vreme ( pre 12 sati) kako biste zauzeli svoje mesto.

Pouzdano možemo da tvrdimo da je Vromolimnos jedna od plaža koja je pokupila najviše simpatija od strane turista. Zato verujemo da će se i vama dopasti!

Nadamo se da ćete nam se pridružiti da zajedno sa Žanom đuskamo u vodi!

Podelite utiske sa nama i pišite nam!

Komentari