Restoran Carnayo Skiatos

Izdvajamo najbolje restorane na Skiatosu - Restoran Carnayo

Restoran Carnayo se nalazi pored setalista uz pristaniste iza pocetne stanice gradskog prevoza u centru Skiatosa. Ukoliko ste ljubitelj mediteranske kuhinje, onda je Carnayo jedan od pravih izbora za vas.

Zasigurno ce vam privuci paznju enterijer kafica i prijatna muzika koja dopire iznutra.

Ambijent i atmosfera su definitivno faktori zbog cega se Carnayo izdvaja od drugih restorana na Skiatosu.

Restoran Carnayo – Cene

Pored lepog enterijera, lepe su i cene jer se smatra ekskluzivnim restoranom na Skiatosu. Medjutim to se ne odnosi na ceo meni restorana vec samo na specijalitete, jastoge, itd.

Cene pasta, salata, rizota, piletine i ostalih standardnih jela su kao i u drugim restoranima.

Radno vreme restorana

Restoran Carnayo se otvara tek oko 6-7 posle podne, tako da ukoliko ste planirali rucak oko 3 moracete da potrazite neko drugo mesto.

Jako interesantna stvar za restorane na Skiatosu je ta da rade do kasno, tako da ukoliko ogladnite u kasne sate imate veliki izbor. Tako i Carnayo ponekad svetli i do 2 sata posle ponoci.

Poslednju nedelju jula i prvu nedelju avgusta karakterisu velike guzve na ostrvu pa se moze desiti da vam bude potrebna rezervacija za restoran Carnayo. Van sezone se moze naci mesta u vecini slucajeva.

Ocena restorana Carnayo

Ambijent restorana i hrana su odlicni. Osoblje je ljubazno i trudi se da svim gostima maksimalno izadje u susret cak i kada su najgore guzve.

Postoji Wifi signal u restoranu.

Ukoliko ste se odlucili da posetite ovaj restoran prilagodite dress code i odaberite nesto malo primerenije ili elegantnije.

Sa druge strane, ukoliko zelite da probate grcku kuhinju savetujemo da u obzir uzmete i druge restorane koji u svojoj ponudi imaju iskljucivo domaca jela.

Vise o informacija o restoranu Carnayo mozete pronaci na njihovom sajtu ili zvanicnoj fb stranici.

Ukoliko ste posetili Carnayo napisite u komentarima vase preporuke ili zamerke kako biste pomogli svim posetiocima sajta prilikom izbora restorana.

Komentari