Kehria – Najopuštenija plaža na Skiatosu

Kehria plaža Skiatos

Kehria je daleko od najpopularnije plaže na ostrvu Skiatos, ali je definitivno najopuštenije mesto na kom možete uživati na obali mora uz neko osvežavajuće piće i laganu klopicu u taverni.

Kako se stiže do Kehrie

Narednom rečenicom ćemo vas sve razočarati. Bilo da ste pešak ili vozač, put do Kehrie nije baš u najidealnijem stanju.

Gradski prevoz ne vozi do Kehrije, najdalje što možete stići je do Trulosa pa se uputiti istim putem kao ka plažama Megalos i Mikros Aselinos i pratiti znake kroz maslinjake i šumu. Mi smo probali i ne savetujemo vam da pešačite do Kehrie ukoliko niste u kondiciji.

Najbolje rešenje je da dodjete sa ekskurzijkim brodićem i skratite sebi muke.

Zanimljivosti i sadržaji na plaži

Kehria je naša najomiljenija plaža! Daleko je od najorganizovanije, al je ambijent takav da će vas u potpunosti opčiniti.

Plaža nije velika, al nije ni velika gužva, pa ćete na miru moći da uživate u prelepom letnjem danu na Skiatosu. Postoje ležaljke i suncobrani koje možete rentirati, mada verujemo da ćete kao i mi provesti celi dan uživajući u taverni. Atmosfera je takva da ćete se zaista osećati kao kod kuće.

Kada spojite egzotiku, opuštajuću atmosferu, dobru hranu i tirkizno more dobijete Kehriu. Šteta što ne možemo da je spakujemo i ponesemo sa sobom. Ne zaboravite da napravite fotografije za uspomenu na ovaj čarobni kutak za uživanje.

Nadamo se da smo vam uspešno preneli barem delić atmosfere sa plaže. Na vama je da posetite Kehriu i da uživate.

Ne zaboravite da podelite vaše utiske sa letovanja, a posebno sa Kehrie sa svima nama!

Srećan put i uživajte na Skiatosu!

Komentari