Noćni život na Skiatosu

Noćni život na Skiatosu uzbudljiviji je nego što ste mislili. Na ostrvu vas čekaju fenomenalne žurke, a mi ćemo vam pomoći da odaberete idealno mesto po vašem ukusu.

Noćni život na Skiatosu pruza neograničene mogućnosti

Pre nego što vas povedemo na virtuelnu turu kroz noćni život na Skiatosu želeli bismo da vam napomenemo par stvari koje će noćne ptice i ljubitelje dobrog provoda posebno obradovati.

Nema potrebe da žurite sa plaže u smeštaje da se spremate! Žurke na Skiatosu počinju kasno, tek oko 1 sat posle ponoći klubovi počinju da se pune.

Ukoliko sledite naše savete, garantujemo vam savršen provod. Na vama je samo da ponesete dobro raspoloženje, a atmosfera u klubovima će dalje učiniti svoje! Jamas!

Klub Pure Skiatos

11873670_10156038393045294_6914691255583512624_n

Moto ovog kluba je “People change memories don’t“! Pure je sigurno mesto koje ne smete nikako propustiti ukoliko ste ljubitelji dobre muzike i provoda! Uglavnom se puštaju popularni žanrovi i već svima poznati letnji hitovi, a kada se atmosfera zagreje, popularni grčki hitovi. Klubovi su smešteni u nizu u blizini luke u centru Skiatosa. Ako vam je dobar provod jedan od prioriteta, savetujemo da potražite smeštaj u blizini centra. Više o klubu možete pogledati na facebook stranici kluba Pure.

Kahlua

Kahlua je još jedan od klubova u nizu, sa malo drugačijim konceptom od Pure-a. Pretežno je grčka muzika pa je samim tim je i atmosfera malo drugačija. Svakako je mesto koje ne smete propustiti. Pogledajte više na njihovoj stranici.

BBC Club Skiathos

Odmah između klubova Pure i Kahlua nalazi se BBC. Najsličniji je Pure-u po atmosferi i muzici. Uglavnom se puštaju komercijalni hitovi. U avgustu, kada je najveće gužva, neophodno je da ostavite rezervacije kako biste imali svoj sto. Posetite njihovu stranicu.

Marilyn Skiathos

Na drugoj strani zaliva, sa desne strane luke i parka Burci nalazi se druga grupa klubova. Komercijalni hitovi i živa atmosfera. Svakako jedno sjajno mesto za provod na Skiatosu. Više o klubu Marilyn na ovom linku.

Coachella

Takodje, klub u staroj luci. Pretežno house muzika, odlični kokteli i sjajna atmosfera. Pratite ih na fejsu.

Jaguar

11064691_357387924459385_6776966959382585936_n

Nalazi se na savršenoj lokaciji u staroj luci u blizini poznatog Rock’n’Roll bara. Odlični kokteli i muzika. Pratite promocije preko njihove stranice.

Tesla

Nešto osvežavajuće za ljubitelje dobre muzike. Ukoliko ste na Skiatosu i želite živu muziku Tesla je jedno od mesta koje obavezno morate posetiti. Ukoliko nastupa KOZMIK BOY pred vama je veče koje obećava! Pratite dešavanja na njihovoj stranici.

Ginfish

12249841_1681250272087772_703583729932335906_n

Za one koji vole dobru muziku, koktele u prelepom ambijentu u samoj luci Skiatosa. Odmah pored kluba Marilyn nalazi se GinFish. Posetite njihovu stranicu i saznajte više o promocijama i dešavanjima u klubu.

Klub Borzoi Skiatos

Borzoi ima malo drugačiji koncept od ostalih klubova koji karakterišu noćni život na Skiatosu. Klub čini zatvoren prostor i otvorena bašta koja je zasigurno jedna od najlepših na Skiatosu. Pored redovnih muzičkih dešavanja i dj nastupa Borzoi nudi i opušteniju barsku varijantu smeštenu u bašti ovog kluba.

Baštu ovog kluba možete posetiti i u ranijim časovima i uveriti se da Borzoi nudi i fantastično pripremljenu hranu i sa sigurnošću možemo tvrditi da može stati rame uz rame sa najboljim restoranima na Skiatosu.

Više informacija i rezervacije u sezoni možete obaviti na linku.