Tzaneria (Nostos) – Magični Kutak za Kuliranje

Plaža Tzaneria Skiatos Grčka

Tzaneria (Nostos) je prelepo uređena plaža na južnoj strani, udaljena oko 7km od grada Skiatosa. Karakteristična je po velikom broju brodića koji su tamo usidreni. U blizini se nalaze plaže: Ahladies, Sklitri, Kanapica, Diamandi i Vromolimnos.

Kako se stiže do Tzanerie

Ukoliko se vozite glavnim putem od centra, sa uzvišenja nakon plaže Ahladies, videćete tirkizno more, prelepo uređenu plažu i veliki broj brodića. Možete lako naći mesto za parking. Ako koristite gradski prevoz siđite na stanici broj 11. Ukoliko vam se ne gura po gradskom prevozu možete doći taxi brodićem koji isplovljava iz luke.

Sadržaji i zanimljivosti na plaži

Plaža je odlično organizovana! Ležaljke i suncobrani su vam na raspolaganju, kao i usluge centra za sportove na i u vodi. Na sredini plaže se nalazi mol koji predstavlja najveću atrakciju za decu.

  • Plaža Tzaneria Skiatos Grčka

Na plaži se nalazi fenomenalan restoran sa odličnom ponudom hrane i pića, tako da nećete ostati gladni ukoliko ste se odlučili da svoj dan provedete na plaži Tzaneria. Pored toga vaše čulo ukusa biće oduševljeno specijalitetima iz restorana!

Već smo spomenuli plažu Sklitri koja se nalazi u blizini i savetujemo vam da je posetite ukoliko imate vremena. Rećićemo vam samo da krenete praznog stomaka i sa puno očekivanja! Otkrićete sve detalje u tekstu o plaži Sklitri!

Nadamo se da smo vas zainteresovali da posetite Tzaneriu. Ukoliko smo uspeli u toj misiji vidimo se tamo!

Ne zaboravite da nam pišete i podelite vaša iskustva sa svima koji žele da posete ostrvo Skiatos!

Želimo vam srećan put i lep provod!

Komentari